skafferiet för den medvetne!
Mata kroppen hållbart - invändigt och utvändigt!
 
Supergod pannacotta utan gelatin!
Så här gör Du!
Koka upp 3 dl vispgrädde tillsammans med en knivsudd av Crearomes eko vaniljpulver samt en knivsudd Crearomes kardemummapulver. Tag kastrullen från plattan och vispa i 1,5 tsk Crearomes Carragenpulver med 75 ml socker. Vispa hela tiden tills smeten tjocknat och kokat upp. Häll den vaniljgula tjocka gräddsmeten i en form, t ex gratängform, inte allför liten och låt svalna lite innan du kyler den i kylen. Tag frysta jordgubbar ca 1 liter eller lite mer och värm upp i en kastrull. Tillsätt 0,5 ml Crearomes Carragenpulver under kraftig vispning samt en knivsudd Crearomes grönpepparpulver och ca 1 dl socker. Låt kokoa upp under omrörning och häll sedan äver den stelnade pannacottan. Pannacottan kan självklart också hällas upp i glas eller dessertskålar och toppas med jordgubbssmeten som bildar ett vackert gelé när det stelnat. 




Leave a Reply.


Eko food - populär mat