skafferiet för den medvetne!
Mata kroppen hållbart - invändigt och utvändigt!
 
Picture
Fin att doppa frukt och nötter i mm! Du kan också smaksätta den med eteriska oljor! Vill du göra egna praliner eller nyttiga bars så gör du det, fantasin sätter gränsen! Varför inte fixa en liten chokladfondue! Smaksättningstips följer nedan!

Basrecept
Ingredienser:
100g Kokosolja eko Crearome
3 msk Rå Kakaopulver Crearome
4 msk Kokossocker  (Crearome) eller 3 msk rå honung.

Gör så här:
Smält den rumstempererade kokosoljan försiktigt i vattenbad, eller rör den till en mjukt krämig konsistens.
Blanda i övriga ingredienser och rör till en jämn och härlig smet.

Smaksättningstips!
Du kan smaksätta med äkta vaniljpulver eko, eko kanelpulver, ingefärapulver eko, cayennepulver eko
eller ett par droppar av eterisk pepparmyntsolja, apelsinolja eller någon droppe kardemumma.

Du kan också röra i superfoods som acaipulver, aroniapulver, blåbärspulver, svartvinbärspulver mm




Leave a Reply.


Eko food - populär mat