mjölk & glutenfri
Ingredienser:
5 stora fasta aromatiska äpplen
1 tsk kanelpulver eko Crearome
1 tsk florsocker
1 vaniljstång eko Crearome
1½ dl hirsflingor
75 g mjölkfri vit choklad
1 dl pistagenötter - osaltade
50 g kallpressad kokosfett Crearome
(med eller utan smak)
Gör så här:
Skala och klyfta äpplena och lägg dem i en ugnsfast form, smord med lite kokosfett. Blanda kanel, florsocker och inkråmet i vaniljstången och strö detta över äpplena.
Grovhacka nötterna och grovriv chokladen. Blanda ihop allt till smultäcket och fördela över äpplena. Grädda i 200⁰C ca 30 minuter tills kakan fått fin färg.
Servera ljummen med lite glass eller vaniljsås.
Ingredienser:
5 stora fasta aromatiska äpplen
1 tsk kanelpulver eko Crearome
1 tsk florsocker
1 vaniljstång eko Crearome
1½ dl hirsflingor
75 g mjölkfri vit choklad
1 dl pistagenötter - osaltade
50 g kallpressad kokosfett Crearome
(med eller utan smak)
Gör så här:
Skala och klyfta äpplena och lägg dem i en ugnsfast form, smord med lite kokosfett. Blanda kanel, florsocker och inkråmet i vaniljstången och strö detta över äpplena.
Grovhacka nötterna och grovriv chokladen. Blanda ihop allt till smultäcket och fördela över äpplena. Grädda i 200⁰C ca 30 minuter tills kakan fått fin färg.
Servera ljummen med lite glass eller vaniljsås.