skafferiet för den medvetne!
Mata kroppen hållbart - invändigt och utvändigt!
 
Picture
Blanda 1 dl creme fraiche med 1 msk choklad nibs och 1 tsk acaipulver. Om så önskas söta med agavesirap. Skär upp en ekologisk vaniljstång och skrapa ur fröna i blandningen. Rör om och garnera med ytterligare lite chokladnibs! Servera i små portionsglas! Mums!

 
Picture
Teresas fantastiska LCHF chokladgåva!

250 gr 70%-ig choklad eko
4 dl vispgrädde 
2 dl creme fraiche  
3 msk kakao eko rå
1 knivsudd äkta eko vaniljpulver Crearome
(Om mintchoklad önskas ca 5 dr pepparmyntsolja Crearome)

Gör så här 
1) Hacka chokladen
2) Koka upp 2 dl grädde och vaniljpulver, ta från värmen
3) Tillsätt chokladen i grädden o rör tills den smält och blir blank och slät.
4) Vispa samman resten av grädden och creme fraichen till lagom tjock konsistens, det ska knappt droppa från vispen.
5) Tillsätt om så önskas pepparmyntsoljan.
6) Klä en rund bakform, ca 23 cm i diameter, invändigt med plastfilm.
7) Bre ut smeten i formen.
8) Täck med plastfilm o låt stå i kylen i minst 10 timmar.
9) Vänd upp o dekorera med bär eller sikta över kakao.


Eko food - populär mat